Användning av tvättstugan

Vi vill påminna er om att objekt i tvättstugor som tvättvagnar och tvättställ är avsedda för användning enbart inom tvättstugorna och de ska inte tas ut, även om det bara skulle vara för en kort stund.

Vi hoppas att ni njuter av den svenska sommaren och vi tackar er för att ni kontinuerligt gör vår bostadsrättsförening till en underbar plats att bo på.

Vi vill ta upp en viktig punkt som rör vår gemensamma tvättstuga. Nyligen har det uppmärksammats att tvättvagnar och tvättställ ibland tas ut ur tvättstugan. Vi vill påminna er om att dessa objekt är avsedda för användning enbart inom tvättstugan och de ska inte tas ut, även om det bara skulle vara för en kort stund.

Dessa resurser är en gemensam tillgång och det är viktigt att vi alla respekterar denna regel för att säkerställa att alla medlemmar kan njuta av att tvätta på ett smidigt och effektivt sätt. Att ta med dessa objekt utanför tvättstugan kan också leda till onödig slitage och skador.

Vi uppskattar er förståelse och samarbete i denna fråga. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.